Δεν αμφισβητεί κανείς και ιδιαίτερα μετά από τόσα χρόνια όπου η Κίσαμος είχε μείνει χωρίς Εμπορικό σύλλογο πόσο σημαντικό έλλειμμα ήταν για την περιοχή μας.
Πρέπει να είμαστε κοντά του ακόμα και αν δεν συμφωνούμε πάντοτε μαζί του, είναι ένα επιχειρηματικό εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες της κάθε περιοχής όπου εγώ θα το χαρακτήριζα σαν ένα εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει να γίνουν πολλά και πολύ πιο γρήγορα πράγματα ή αν δεν το προσέξουμε να αχρηστευτεί με προφανή ζημιά του επιχειρηματικού κόσμου και όχι μόνο.
Δεν είναι σωστό από τα 350 και πλέον μέλη να έρχονται λιγότεροι από το ένα τρίτο να ψηφίσουν ή να είναι ανενεργοί.
Δεν ξέρω αν φταίμε εμείς τα μέλη, η διοίκηση ή και οι δύο μαζί που δεν κεφαλαιοποιούμε αυτή την επιχειρηματική δύναμη της Κισάμου.
Πιστεύω ότι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της δεύτερης θητείας για τους περισσότερους εκλεγμένους είναι να ξαναφέρουν τον επιχειρηματικό κόσμο κοντά στον σύλλογο και νομίζω ότι έχουν τον χρόνο και τις ικανότητες να το κάνουν.
Πέρα από τις ευχές μου, αλλά και την συμπαραστασή μου, σε οτιδήποτε μπορώ να φανώ χρήσιμος στο νέο ΔΣ του συλλόγου για την ανάπτυξη της περιοχή μας, θα ήθελα να τους επιστήσω την προσοχή τόσο σε αυτούς αλλά και στο Δήμο μας, για το μεγάλο έργο του open mall και την ανάπτυξη του ιστορικού κέντρου, πως έχει μείνει πίσω με κίνδυνο να χαθεί όπως επίσης και για τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να κάνουν σχετικά με τις απαράδεκτες αδειοδοτήσεις για την δημιουργία λατομείων γύψου στο Ελαφονήσι.
Μιχάλης Στεφ.Χαιρετάκης
Γεν.Γραμματέας ΕΒΕΧανίων
Μοιράσου: