Έχουν περάσει 10 χρόνια από το πολύ σημαντικό ζήτημα σχετικά με την δημιουργία λατομείων γύψου στην περιοχή του Ελαφονησίου.
Σήμερα και παρά την αντίθετη άποψη ,της περασμένης δεκαετίας ΟΛΩΝ των φορέων του Ν.Χανίων και τα χιλιάδες ψηφίσματα ενάντια στη δημιουργία λατομείων η κυβέρνηση επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα που δεν είναι αλλά από την δημιουργία λατομικής ζώνης και ορυχείων εξόρυξης γύψου στην συγκεκριμένη περιοχή.
Τώρα βέβαια γίνεται φανερό σε όλους, για πιο λόγο και με διάφορες αίολες δικαιολογίες δεν ενέκρινε το ΣΧΟΟΑΠ του πρ. δήμου Ινναχωρίου, επειδή ακριβώς δεν επέτρεπε εξορύξεις γύψου.
Είναι επιβεβλημένο να σταθούμε όλοι, Βουλευτές, Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχοι ,όλοι οι φορείς οι ομάδες, με θετικό τρόπο στις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας αλλά και στο ύψος των περιστάσεων ώστε να αποτρέψουμε αυτήν την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική καταστροφή.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας και Πνευματικός μας Πατέρας κκ Αμφιλόχιος έκανε την αρχή στέλνοντας αυτή την εξαίρετη και εμπνευσμένη επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό.
Ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι όχι με λόγια αλλά με έργα για τον τόπο μας, για το Νομό μας, την Κρήτη ολόκληρη!!!
Μιχάλης Στεφ. Χαιρετάκης
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Χανίων
Γεν.Γραμματέας ΕΒΕΧανίων
Μοιράσου: