Στο Δημαρχείο Πλατανιά, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου. Μαζί με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και την τέως βουλευτή Βάλια Βαγιωνάκη.

Σε συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και τους αντιδημάρχους Γιώργο Καλαϊτζάκη, Γιάννη Μαλακωνάκη, Γιάννη Σταματάκη, παρουσία των δημοτικών συμβούλων Χ. Μπομπολάκη, Ν. Δασκαλάκη, Π. Μαρινάκη και Μ. Βουλγαράκη.

Χρήσιμη και εποικοδομητική η συνάντηση, καθώς τέθηκαν όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Πλατανιά κι έγινε μία ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση για την πορεία τους.

Μεταξύ αυτών:

– Η αποκατάσταση των καταστροφών από τις θεομηνίες του Φεβρουαρίου 2019. Ο Δήμος Πλατανιά έχει λάβει, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ποσό ύψους 33 εκατ. ευρώ προκειμένου να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα που απαιτούνται για την ουσιαστική θωράκιση των πληγέντων περιοχών.

– Τα σοβαρά προβλήματα φέτος στην ελαιοκαλλιέργεια με την απώλεια και την υποβάθμιση μεγάλου τμήματος της παραγωγής, γεγονός που έχει σοβαρό αντίκτυπο γενικότερα στην τοπική οικονομία.

– Η επέκταση του βιολογικού καθαρισμού, με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο κρίσιμο έργο «ξεμπλόκαρε» πρόσφατα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Φώτης Καζάσης.

– Η πορεία υλοποίησης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Πλατανιά, μετά την ένταξή του, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στο ΠΕΠ Κρήτης 2014 – 2020, καθώς και των σημαντικών έργων αναβάθμισης που εκτελούνται στο λιμάνι Κολυμπαρίου.

– Η πορεία ανάπλασης του παλαιού γηπέδου στην Τοπική Κοινότητα Πλατανιά.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η στενή συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να προχωρήσουμε μπροστά, δίδοντας λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Μοιράσου: