Με την ενσωμάτωση σχεδόν να έχει ολοκληρωθεί, ο Μιχάλης Χαιρετάκης επικυρώνει το εντυπωσιακό του αποτέλεσμα σ’ αυτήν την πρώτη του εμφάνιση στη δύσκολη αρένα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Κισαμίτη υποψήφιο που κατάφερε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα ως «ρούκι» στην αρένα των «μεγάλων» της πολιτικής.

Σε 341 από τα 344 Εκλογικά Τμήματα του Ν. Χανίων ο Κισαμίτης Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπασε και το φράγμα των 5.000 ψήφων συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής 5.102 τιμητικές προτιμήσεις στο πρόσωπο του. Αυτό το αποτέλεσμα τον κατατάσσει 4ο από τους 6 του κυβερνητικού ψηφοδελτίου κάτι το οποίο είναι επίσης εντυπωσιακό και μη αναμενόμενο για τους πολλούς. Μπροστά του μόνο οι δυο απερχόμενοι υπουργοί (Πολάκης, Σταθάκης) και η κ. Βάλια Βαγιωνάκη που θεωρείται η «σημαία» του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά για σχεδόν 2 δεκαετίες.

Απόψε το βράδυ, ο Μιχάλης Χαιρετάκης μιλά ζωντάνα στο biskotto.gr και τον Νικόλα Σεγρεδάκη για το αποτέλεσμα των εκλογών, τις προσωπικές του φιλοδοξίες, τον Κ. Μητσοτάκη, τον Π. Πολάκη και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Σαρωτικός ο «πρωτάρης» Μ. Χαιρετάκης | Απόψε Live στο biskotto.gr

 

Μοιράσου: