Από την γενέτειρα του, Κίσαμο, με ομιλία προς τους νέους της περιοχής ξεκίνησε τις συναντήσεις του ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μιχάλης Χαιρετάκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής στην ομιλία του τόνισε ορισμένους από τους βασικούς τομείς όπως η πρωτογενής ανάπτυξη, έργα υποδομής και ελλείψεις, που θα πρέπει να εργαστεί η νέα κυβέρνηση αλλά και τους λόγους για τους οποίους τον οδήγησαν στην απόφαση να κατέβει υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Μεταξύ άλλων ανέφερε την ανάγκη της ενεργού συμμετοχής και της συλλογικότητας προς όφελος του κοινού καλού αλλά και την σημασία της τοπικής εκπροσώπησης στην κεντρική πολιτική σκηνή.

“Είναι ιδιαίτερη τιμή που ξεκινάω τον κύκλο των επαφών μου με το κοινό, από την Κίσαμο, τον τόπο μου, και κυρίως με τους νέους διότι θέλω να τους δώσω την ευκαιρία με την παρουσία μου στην πολιτική καθημερινότητα να ακουστούν οι προβληματισμοί τους πέρα από τα όρια της πόλης μας.

Ζητώ λοιπόν την στήριξη σας, εδώ στον τόπο μου, από εσάς που με ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Γνωρίζετε, λοιπόν, ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να εκπροσωπήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μέρος που γεννηθήκαμε και σήμερα δραστηριοποιούμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας”

 

Μοιράσου: