Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Επιμελητήριο Χανίων εξέδωσε σήμερα ο κ. Μιχάλης Χαιρετάκης, ο οποίος εξελέγη με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» του κ. Αντώνη Ροκάκη.

Στην ανακοίνωση, με τίτλο « Ευχαριστώ όλο το Ν. Χανίων και ιδιαίτερα το σπίτι μου… την Κίσσαμο», ο κ. Χαιρετάκης αναφέρει τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Ν. Χανίων αλλά και το σπίτι μου… την Κίσσαμο γι’ αυτήν την πολύ μεγάλη και τιμητική θέση που μας έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης.

Η πρώτη θέση του συνδυασμού μας ”Ενωμένοι Επιχειρηματίες” ήρθε σαν επιβράβευση της πολύς σκληρής δουλειάς και απόλυτης συγκέντρωσης που είχαμε σαν ομάδα ώστε να κάνουμε τα Χανιά κέντρο επιχειρηματικότητας.

Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με όλα αυτά που μας προσάπτονταν προεκλογικά και με την κάθε λογής λάσπη τόσο διά μέσω του Τύπου και των socia media όσο και από τα σύνηθες κουτσομπολιά του ”καφενείου” από διάφορους κύκλους της πόλης αλλά και εκτός. Ο στόχος ήταν ένας, να κρατήσουμε το επίπεδό μας αλλά και το όνειρό μας αυθεντικά ώστε όλος ο νομός να αλλάξει κατεύθυνση. 

Τα καταφέραμε γιατί είμαστε ομάδα και γιατί γίναμε οικογένεια, ήρθαμε να ενώσουμε και να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με όλους τους υγιείς σκεπτόμενους επιχειρηματίες, όλοι αυτοί χωράνε και δεν θα αφήσουμε κανένα να μπει μέσα με τις λογικές του παρελθόντος.

Προσωπικά αισθάνομαι πολύ μεγάλη υπερηφάνεια για την πρώτη θέση στον συνδυασμό μας που μου δώσανε όλοι οι Χανιώτες επιχειρηματίες αναγνωρίζοντας έτσι την επιχειρηματικότητά μου αλλά και την ανιδιοτελή αγάπη μου για την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κίσσαμο αλλά και για τον Ν. Χανίων γενικότερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογενειά μου στη γυναίκα μου, στα παιδιά μου και στους συνεργάτες μου, που με στηρίζουν πάντα σε όλα τα βήματά μου!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και… το όριό μας… ο ουρανός!».

Hania News

Μοιράσου: