Ημερίδα με θέμα “Οι αλλαγές περιβαλλοντικής αδειοδότησης στα ελαιουργεία”

Νέο Δ.Σ. ανέδειξαν οι πρόσφατες εκλογές στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Ελαιουργείων ν.Χανίων.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Πρόεδρος:Μιχάλης Χαιρετάκης

Αντιπρόεδρος:Νίκος Μαυρογέννης

Γεν.Γραμματέας:Χαράλαμπος Μπασάκης

Ταμίας:Γιάννης Φρατζεσκάκης

Έφορος:Παναγιώτης Δημητριάδης

Ημερίδα

Ημερίδα με θέμα “Οι αλλαγές περιβαλλοντικής αδειοδότησης στα ελαιουργεία” πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ελαιουργών ν.Χανίων, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 18.00 στο Επιμελητήριο Χανίων, στην αίθουσα διαλέξεων “Δημοσθένης Γαγάνης” στον 4ο όροφο.

Ομιλητές θα είναι ο γ.γ. Βιομηχανίας Ευστράτιος Ζαφείρης, ο ειδικός συνεργάτης του Γιάννης Μπακάλης, ο Δρ. Κώστας Χαρτζουλάκης και ο διευθυντής του ΠΑ.Σ.ΕΛ. κ.Παναγιώτης Καραγιάννης.

Μετά τις τελευταίες εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Ελαιουργείων Ν.Χανιών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την νέα σύνθεση του ΔΣ αλλά και να σας ζητήσουμε την βοήθεια σας ώστε να προβάλουμε το σύλλογο μας και τις διάφορες δράσεις που θα αναλάβουμε για την επίλυση κάποιων προβλημάτων που υπάρχουν στο κλάδο αλλά και την ανάδειξη της αξίας του καλού κρητικού ελαιολάδου.
Ανανεώσαμε το λογότυπό μας,φτιάξαμε σελίδα στο facebook,θα φτιάξουμε site ώστε να μπορέσουμε να ενημερώνουμε τους συναδέλφους ελαιουργούς,τους παραγωγούς και τους καταναλωτές για τα καινούργια δεδομένα αλλά και με ότι έχει σχέση με το καλό ελαιόλαδο.
Ευελπιστούμε στην συνεργασία και την βοήθειά σας.
Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να με καλέσετε στο 6977590000

Πρόεδρος:Μιχάλης Χαιρετάκης

Αντιπρόεδρος:Νίκος Μαυρογέννης
Γεν.Γραμματέας:Χαράλαμπος Μπασάκης
Ταμίας:Γιάννης Φρατζεσκάκης
Έφορος:Παναγιώτης Δημητριάδης
Το email του συλλόγου είναι oliveoilmills.chania@gmail.com

Μοιράσου: